Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2021 09:48

Karısını çamaşır ipiyle boğdu, paylaşımı kan dondurdu

Hatay’da bir adam çocuklarını okula gönderdikten sonra tartıştığı karısını çamaşır ipiyle boğdu. Daha sonra dışarı çıkıp akşama kadar dolaştıktan sonra çocuklarını okuldan aldı. Ardından polise gidip teslim olan zanlının cinayet sonrası yaptığı paylaşım ise kan dondurdu.

Karısını çamaşır ipiyle boğdu, paylaşımı kan dondurdu
hatay,payas,cinayet,kadın cinayeti

Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi, 3 çocuk annesi eşini iple boğarak öldürdükten 1 gün sonra polise teslim oldu. Cinayetten sonra ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım” dedi.

KARISINI İPLE BOĞDU DOLAŞMAYA ÇIKTI

Kan donduran cinayet çarşamba günü Payas ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde yaşandı. 3 çocuk babası 43 yaşındaki H.K. 35 yaşındaki Sanem K. ile çocukları okula gönderdikten sonra tartışmaya başladı. Öfkesine hâkim olamayan koca, karısını çamaşır ipiyle boğdu. Ardından dışarı çıkıp dolaştı. Akşama doğru ise üç çocunu okuldan alıp bir akrabasına bıraktı.

Karısını çamaşır ipiyle boğdu, paylaşımı kan dondurdu

PAYLAŞIMI KAN DONDURDU

Cinayetten bir gün sonra ise İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yaşanılanları anlattı. Eve giden ekipler, kadının cansız bedenini buldu. Sorgusu süren zanlının, cinayet sonrası sosyal medya hesabından “Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım” paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Karısını çamaşır ipiyle boğdu, paylaşımı kan dondurduKarısını çamaşır ipiyle boğdu, paylaşımı kan dondurdu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...