Tgrt Haber
24 Nisan 2022 15:22 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 16:13

Korkunç olay! Çocuklarının gözü önünde karısının boğazını keserek öldürdü

Başakşehir’de tartıştığı karısını çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldüren şahıs, daha sonra polisi arayarak teslim oldu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Korkunç olay! Çocuklarının gözü önünde karısının boğazını keserek öldürdü

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Şemsettin T. ve eşi Sema T. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre iki çocuğunun gözleri önünde karısı Sema T.'yi karnından bıçaklayan Şemsettin T., can havliyle cama çıkıp yardım isteyen karısını daha sonra engellemek için boğazını keserek öldürdü.

Çiftin üç çocuğundan biri o sırada dışarda oyun oynarken, annesinin çığlıkları ile eve koştu. Şemsettin T., eşini öldürdükten sonra polisi arayıp kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis şahsı gözaltına aldı.

"YARDIM İSTERKEN BOĞAZINI KESMİŞ"

Çiftin komşuları Faik Kartoğlu, “Bildiğimiz kadarıyla bu evi yeni almışlar. Kocası çalışmıyor. Karısı kocasına çalış demiş. 10 gündür böyle bir problemleri varmış. Karnına bıçağı vurmuş, kadın cama çıkmış. Yardım isterken boğazını kesmiş. Allah kimsenin başına vermesin. Ev almışlar, taksitleri gelmiş. Kocasının çalışmaması konusundan çıkmış” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...