Tgrt Haber
22 Haziran 2021 23:55

Katil koca duruşma boyunca ağladı

Samsun’da karısını boynundan bıçaklayarak öldüren Oğuz Taner Ekmenci yargılandığı duruşma boyunca gözyaşı döküp ağladı.

Katil koca duruşma boyunca ağladı
Samsun,kadın cinayeti,

Samsun’da 4 katlı apartmanın 4. katında meydana gelen mühendis Oğuz Taner Ekmenci (50), 2 çocuk annesi karısı Mihrican Ekmenci’yi (46) evlerinde boynundan bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlısı koca tutuklandı. Samsun 1 Ağır Ceza Mahkemesinde görüşen davada ilk duruşma bugün görüldü. Mihrican Ekmenci'nin anne, babası ve kardeşleri cinayetin planlı işlendiğini ve sanığın anne ve babasının da iştirak ettiğini iddia etti ve sanığın da en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

“ÖLDÜRME KASTIM YOKTU”

Duruşma boyunca ağlayan Oğuz Taner Ekmenci verdiği ifadede, "Çok uzun süredir tartışıyoruz. Kavga ediyoruz. Olay gecesi de bağırdı çağırdı bana. Oğlumla kavga etti ben ayırdım. 'Eve para getirmiyorsun' dedi. Geçmişten gelen birikimin etkisiyle bir anlık cinnetle mutfaktan bıçağı aldım bir sefer vurdum. Öldürme kastım yoktu" ifadelerini kullandı. Mahkeme Oğuz Taner Ekmenci'nin adli tıp kurumuna sevk edilerek akli dengesinin ve cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırmasına karar vererek duruşmayı 4 Kasım tarihine erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...