Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 20:30

Kavga ettikleri gruba pitbull ile saldırdılar

Malatya'da iki grup arasında 'yan baktın' kavgası çıktı. Kavganın taraflarından olan M.M. iş yerinde bulunan pitbull cinsi köpeği karşı tarafın üzerine saldı. Kavgada üç kişi yaralandı.

Kavga ettikleri gruba pitbull ile saldırdılar
malatya,pitbull,köpek,saldırı

Malatya’da meydana gelen olayda esnaflık yapan M.M. ile bölgede yaya olarak geçen M.Y. arasında 'yan baktın' tartışması sonucu kavga çıktı. Kavgaya M.M.’nin oğlu A.M. de katılırken, darp edilen Miraç Y. yaralandı.

KALABALIK GRUP İLE GERİ DÖNDÜ

Çevredeki vatandaşların ayırdığı kavgada olay yerinden ayrılan Miraç Y. daha sonra kalabalık bir grupla M.M.’nin işyerine gelerek M.M.’ye saldırdı. M.M. bu sırada işyerinde bulunan pitbull cinsi köpeği şahısların üzerine saldı. Köpeğin saldırdığı Miraç Y. çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle kurtarılırken, sol ayak ve kulak kısmında yaralandı.

Kavga ettikleri gruba pitbull ile saldırdılar

KÖPEK BARINAĞA GÖNDERİLDİ

Bir saat bölgede evin anahtarı bekleyen polis ekipleri, M.M.’nin anahtarı getirmesi üzerine köpeği evden çıkardı. Pitbull cinsi köpek yaklaşık 45 dakika süren çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan nakil aracına alınarak barınağa götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...