Tgrt Haber
10 Kasım 2021 09:14

Kavgayı ayırmak istedi pompalı tüfekle vuruldu

İzmir’de iki grup arasından bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi pompalı tüfekle vurulması sonucu hayatını kaybetti.

Kavgayı ayırmak istedi pompalı tüfekle vuruldu
İzmir,Kavga

İzmir’de akşam saatlerinde iki grup arasından bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Olay bir süre sonra yerini kavgaya bırakırken bölgede bulunan evli ve 2 çocuk babası Nurettin Dinç, kavgayı ayırmak istedi. Dinç, ateşlenen pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinç’i alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILMADI

2 çocuk babası olan ve nakliyecilik yaparak geçimini sağlayan Dinç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nurettin Dinç’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

2 ŞÜPHELİ FİRARİ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında olaya karıştığı iddia edilen V.S. ve E.C.A.’nın polis ekiplerince arandığı öğrenildi. Polis ekipleri pompalı tüfeği ateşleyen şüpheliyi tespit etmek için de çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...