Tgrt Haber
17 Ekim 2021 15:44

Beşiktaş'ta kaygan yolda 4 araç birbirine girdi! Kaza servete mal oldu

Beşiktaş Balmumcu'da, yağan yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda gerçekleşen trafik kazasında 4 lüks araç birbirine girdi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken araçlardan yalnızca birinin değerinin 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta kaygan yolda 4 araç birbirine girdi! Kaza servete mal oldu
beşiktaş,,balmumcu,,trafik kazası,,lüks araç,

İstanbul Beşiktaş Balmumcu’da meydana gelen trafik kaasında, 4 lüks araç birbirine girdi. Servet değerinde maddi kaybın olduğu kazada, ölen ya da yaralanan olmazken araçlardan birinin değerinin 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi. Tutanak tutulmasının ardından yolun trafiğe açılması için araçlar  emniyet otoparkına götürüldü.

Saat 13.00 sıralarında Beşiktaş Balmumcu Barbaros Bulvarı’nda meydana gelen kaza, adeta servete mal oldu. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinden itibaren aralıklarla devam eden yağış sonrası kayganlaşan yolda 34 PL 4969 plakalı Honda Civic marka otomobille seyir halinde olan sürücü aniden frene bastı.

Beşiktaş'ta kaygan yolda 4 araç birbirine girdi! Kaza servete mal oldu;
Kazaya karışan 1 milyon Range Rover Velar

MİLYONLUK ARAÇ DA KAZA KURBANI

O esnada seyir halinde olan 34 DRJ 179 plakalı Renault Fluence marka otomobil kayarak önündeki araca çarptı. Onun arkasından gelen bir araç ve yaklaşık 1 milyon 300 bin lira değerindeki Land Rover marka Range Rover Velar model cip de birbirine çarptı.

Beşiktaş'ta kaygan yolda 4 araç birbirine girdi! Kaza servete mal oldu
Kazanın ardından itfaiye ekipleri bölgede çalışma yaptı.

ARAÇLAR EMNİYET OTOPARKINA ÇEKİLDİ

Kazada 4 aracın birbirine çarpması sonucu maddi hasar meydana gelirken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Beşiktaş İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip kaza yerinde çalışma yaptı.

Beşiktaş'ta kaygan yolda 4 araç birbirine girdi! Kaza servete mal oldu
Kayganlaşan yolda kaza yapan araçlar böyle görüntülendi.

Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çalışmaların ardından araçlar çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...