Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 23:07

Kayıp Ecrin’i bulma umutları yarına kaldı

Antalya’nın Serik ilçesinde ağabeyinin yanına gideceğini söyleyerek ortadan kaybolan 2 yaşındaki Ecrin’i arama çalışmalarına ara verildi.

Kayıp Ecrin’i bulma umutları yarına kaldı
Antalya,kayıp

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda çiftçilikle geçimini sağlayan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti dün hastaneye giderken 4 çocuklarından en küçüğü olan 2 yaşındaki Ecrin’i babaannesine bıraktı. Babaannesinin yanından ağabeyinin yanına gideceğini söyleyerek ayrılan minik kızdan bir daha haber alınamadı. Aile durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü’ne bağlı dalgıçlar ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarından bir sonuç alınamaması üzerine bölgeye Emniyet Genel Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı kurbağa adamlar geldi.

KUYUDA ARAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Ekipler Ecrin’in düşme ihtimaline karşılık Beşgöz Deresi'nin denizle buluşma noktasına yakın alanda arama çalışmalarına bu sabah erken saatlerde yeniden başladı. 2 saatlik araştırma neticesinde herhangi bir sonuç alınmazken evin 250 metre uzağında bulunan 5 metre derinlikteki kuyuda arama çalışması yaptı. Sualtı kameralarıyla kuyuya giren dalgıçlar, burada da Ecrin’e ait bir ize rastlayamadı.

Kayıp Ecrin’i bulma umutları yarına kaldı

ARAMA KÖPEKLERİ DE MİNİK ECRİN’İ ARIYOR

Küçük kızın bulunabilmesi için AFAD, JAK, polis ekipleri tarafından kriz masası oluşturuldu.  Minik kıza ait kıyafetleri ile yastığı, kokuya duyarlı arama köpeklerine koklatıldı. Minik Ecrin, evine yakın bölgede tekrar aranmaya başlandı. Jandarma ekiplerinin ‘Ocak’ isimli kadavra köpeğiyle yaptıkları aramalardan da bir sonuç elde edilemedi. Arama çalışmalarına yarın devam edilecek. 

Kayıp Ecrin’i bulma umutları yarına kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...