Tgrt Haber
18 Ocak 2020 20:51

Kayıp kardeşler Şanlıurfa’da bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karnelerini aldıktan sonra kaybolan 2 kardeş Şanlıurfa merkezdeki bir meydanda polis tarafından bulundu. Kardeşlerin, karne notlarının kötü olması nedeniyle evden kaçtıkları öğrenildi.

Kayıp kardeşler Şanlıurfa’da bulundu
Şanlıurfa,Siverek,kayıp çocuklar

Dün sabah saatlerinde okudukları Yunus Emre Ortaokulu’nda karnelerini aldıktan sonra eve gitmeyen, 14 yaşındaki Medine Baturalp ile 10 yaşındaki kardeşi Bünyamin Baturalp, Şanlıurfa merkezde bulundu. 

Karne notları kötü diye evden kaçmışlar

Karne notları kötü olduğu gerekçesiyle eve gitmeyerek kaçtıkları iddia edilen kardeşler, Şanlıurfa merkez Haliliye ilçesindeki Topçu Meydanı’nda bulundu. 

Kayıp kardeşler Şanlıurfa’da bulundu

Polisin bulduğu kardeşler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. 

Kayıp kardeşler Şanlıurfa’da bulundu

Sağlık kontrolünden geçirilen kardeşlerden Medine Baturalp, karne notlarının kötü olması nedeniyle evden kaçtıklarını söyledi. 

Siverek’ten Şanlıurfa’ya nasıl geldikleri öğrenilemeyen iki kardeşin ailesine teslim edileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...