Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Aralık 2021 12:30

Kayıp müdür okul merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulundu

Zonguldak'ta dün evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki okul müdürü Fazıl Etike, görevli olduğu okulun merdivenlerinde kanlar içinde bulundu. Bileklerinin kesilmiş olduğu belirlenen müdürün bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Kayıp müdür okul merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulundu
okul müdürü,zonguldak,intihar

Zonguldak'ta dün evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan müdü, görevli olduğu okulda ölü olarak bulundu. Merdivenlerde kanlaar içinde bulunan adamın bileklerinin kesildiği ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre olay Kilimli ilçesine bağlık Gelik beldesinde yaşandı. Beldedeki ilkokulda görev yapan 60 yaşındaki Fazıl Etike dün öğlen saatlerinde evden ayrıldı. Bir daha haber alınamaması üzerine ailesi durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

Kayıp müdür okul merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulunduKanlar içinde bulunan okul müdürünün hayatını kaybettiği tespit edildi.

OKULUN MERDİVENLERİNDE BULUNDU

Kayıp başvurusu üzerine her yerde aranan okul müdürünün görev yaptığı okula gelen ekipler, sabaha karşı 05.00 sıralarında Fazıl Etike ile karşılaştı. Okulun merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulunan Etike için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

'PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI'

Bir süredir psikolojik problemler yaşadığı iddia edilen adamı cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kayıp müdür okul merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulunduSavcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Acı haberle yıkılan Fazıl Etike’nin yakınları hastane morgunda gözyaşı döktü. Memur-Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar da morga gelerek taziyelerini bildirdi. Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili soruşturması sürüyor. Etike’nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazını müteakiben Kilimli ilçesinde toprağa verilecek. Olayın ardından okul bir gün tatil edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...