Tgrt Haber
28 Haziran 2021 12:36

Kayıp olarak aranıyordu, ölü bulundu

Antalya’da eşinin kayıp başvurusu yaptığı kişi 1 gün sonra otomobilinde ölü bulundu. Talihsiz adamın ölümü öncesinde araçta bulunan 4 kişi tutuklandı.

Kayıp olarak aranıyordu, ölü bulundu
antalya,,ölüm,,hırsızlık,

Antalya’da eşi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan şahıs otomobilinde ölü olarak bulundu.

Olay, Manavgat ilçesinde yaşandı. Ahmet Uluğmayan evinden çıktı oğluna ait arayı aldı bir daha de geri dönmedi. Eşi, Ahmet Uluğmayan için kayıp başvurusu yaptı.  İhbar üzerine, jandarma ekipleri Uluğmayan’ın oğluna ait arabayı Side sınırları içinde buldu. Birçok kronik rahatsızlığı olan 52 yaşındaki adam hayatını kaybetmişti. Side Jandarması JASAT ekipleri, ölümü şüpheli gördü. Yapılan araştırmada araçta bulundukları belirlenen 4 kişi yakalandı.

FENALAŞAN ADAMI BIRAKIP KAÇANLAR TUTUKLANDI

Yakalanan kişiler, gezip dolaştıkların şahsın bir süre sonra kustuğunu, korkup kaçtıklarını, giderken de cep telefonunu, cüzdanını, oğluna ait kredi kartlarını aldıklarını itiraf etti. 4 Kişi, çıkarıldıkları mahkemede ‘Nitelikli Yağma’ ve ‘Ölüme terk etmek’ suçlarından tutuklandı.

Kayıp olarak aranıyordu, ölü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...