Tgrt Haber
13 Eylül 2021 10:17

Kaykay süren çocuk pitbull saldırısıyla dehşeti yaşadı

Çorum'da kaykay süren bir çocuk pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Bacağı, karnı ve yüzünden yaralanan çocuğu sokakta bulunan vatandaşlar kurtardu.

Kaykay süren çocuk pitbull saldırısıyla dehşeti yaşadı
pitbull,saldırı,çocuk,çorum

Çorum'da sokakta kaykay sürerken pitbull saldırısına uğradı. Köpeğin sahipli olduğu öne sürülürken o anlar bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çorum'daki Kale Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, 8 yaşındaki E.T., evinin önünde arkadaşları ile kaykay sürdüğü esnada pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Vatandaşların yardımı ile pitbull cinsi köpekten kurtarılan çocuk, koşarak evine gitti.  İki kişi ise pitbullu alarak sokaktan uzaklaştırdı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay sonrası bacağından, karnından ve yüzünden ısırılarak yaralanan E.T., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...