Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2019 09:37

Kaymakam, şehitlik bakım çalışmalarında iş makinası kullandı ve peyzaj çalışmasına katıldı

​Kütahya'nın Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu'nun şehitlik bakım çalışmalarında iş makinası kullanması ve görevli işçilerle birlikte tatil günü olmasına rağmen gün boyu çalışması büyük takdir topladı.

Kaymakam, şehitlik bakım çalışmalarında iş makinası kullandı ve peyzaj çalışmasına katıldı
kaymakam,

Dumlupınar Kaymakamı Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ''İlçemize bağlı Ağaçköy'de bulunan şehitliklerimizdeki bakım onarım kapsamındaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Mezardaki yabani otların temizlenerek toprağın çapalanması ve çiçekler için özel gübreli toprağın serilme işleri gerçekleştirildi. Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman'ın da saha ziyaretleri kapsamında incelemelerde bulunup verdiği talimatlar doğrultusunda çalışmalarımız el birliği ile yürütülüyor. Bizde İl Genel Meclis Üyesi Şaban Türk ile beraber incelemelerde bulunarak çalışmalara katıldık'' ifadelerini kullandı 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...