Tgrt Haber
18 Ocak 2022 17:31

Kayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde mahkemeden çıkan bir kişi silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralandı. Kanlı pusu sonrası polis ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralı
Kayseri,Kocasinan,adliye,silahlı saldırı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde mahkemeden çıkan bir kişi silahlı saldırıya uğradı. İlçeye bağlı Erkilet Bulvarı’nda meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.

İddialara göre Antalya’dan mahkeme için Kayseri’ye gelen Gökhan Ö. (35), kız kardeşi İ.Ö. ile adliye çıkışında otomobilleriyle giderken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Otomobilin sürücü kısmından giren mermilerin karnına isabet etmesi ile Gökhan Ö. ağır yaralanırken, ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralıKayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralı

GENİŞ ÇAPLI ARAMA

Gökhan Ö. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralıKayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralıKayseri’de adliye önünde pusu! 1 yaralı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...