Tgrt Haber
01 Temmuz 2020 14:07

Kaza alanında ilginç görüntü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasına giden trafik polisi , Akdeniz’in yakıcı sıcağından korunmak için plaj şemsiyesi kullanmak zorunda kaldı.

Kaza alanında ilginç görüntü
Antalya,Gazipaşa,trafik kazası

Saat 12.00 sıralarında Hacı Kerim Caddesi'nde Ali U. yönetimindeki 07 UK 242 plakalı otomobil, sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Renault marka Toros otomobil çukurun içinde yana yatarak durabildi. Kazada sürücü Ali U. ve araçta bulunan oğlu yaralandı.

Kaza alanında ilginç görüntü

Kaza yerine ilk olarak sivil polis geldi. Daha sonra olay yerine gelen trafik polisleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen trafik polisi, hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu Gazipaşa’da sıcaktan korunmak için plaj şemsiyesi kullandı. Kucağında plaj şemsiyesi ile olay yerinde inceleme yapan Polis, sıcak altında bulduğu yöntemle görenleri tebessüm ettirdi.

Kaza alanında ilginç görüntü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...