Tgrt Haber
26 Haziran 2022 09:00 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 09:03

Kaza sonrası sürüklenen araçlar bebek arabası ve yayalara çarptı: 1 ölü 7 yaralı

Denizli’de kavşakta çarpışması sonucu sürüklenen araçlar kaldırımda bekleyen bebek arabasına, hamile kadına ve yayaya çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan 10 aylık bebek hayatını kaybetti, 3’ü ayakta tedavi gören 7 kişi yaralandı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Can pazarının yaşandığı olayda meraklı vatandaşlar ise balkonlara çıkarak o anları izledi.
denizli,kaza
Can pazarının yaşandığı olayda meraklı vatandaşlar ise balkonlara çıkarak o anları izledi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı, kaldırımda bebek arabasındaki çocuk öldü.

ARAÇLAR KALDIRIMA ÇIKTI

Merkezefendi ilçesine bağlı Şemikler Mahallesinde; Cinkaya Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta 59 yaşındaki Hüseyin K. (59) idaresindeki 20 ACU 547 plakalı otomobil ile Ender B. (47) hakimiyetindeki 20 ABH 046 plakalı minibüs çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlar kaldırımda bulunan Ömer F.B. (46), hamile olan Kumral Ö. (34) ile bebek arabasında bulunan 10 aylık Amine Azra Bakan’a çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Olay yerine giden sağlık görevlileri durumu ağır olan bebeği ve hamile olan kadını ile yayayı hızlıca hastaneye kaldırdı. Otomobilde bulunan Z.Ö. (13) ve Y. G. (7) tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, araçlardaki H.Ö. (36), G.G. (33) ve O.G. (33) ise ayakta tedavi edildi.

Kaza sonrası sürüklenen araçlar bebek arabası ve yayalara çarptı: 1 ölü 7 yaralı

Can pazarının yaşandığı olayda sürücüler gözaltına alınırken, minibüsün kullanıcısı Ender B.’nin ise 1.57 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kaza ile beraber can pazarının yaşandığı olayda meraklı vatandaşlar ise balkonlara çıkarak o anları izledi, kimi ise kayıt altına aldı.

Kaza sonrası sürüklenen araçlar bebek arabası ve yayalara çarptı: 1 ölü 7 yaralı

YARALI BEBEKTEN ACI HABER

Öte yandan, hastaneye kaldırılan Amine Azra bebekten ise kısa süre sonra acı haber geldi. Bebeğin doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, hastaneye kaldırılan çocukların ise taburcu edildiği belirtildi.

Hamile Kumral Ö. ve yaya Ömer F.B.’nin ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...