Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2021 13:27

Kaza yapan arkadaşını kurtarmak isterken canından oldu

Sivas'ta kaza yapan arkadaşına yardıma giden bir genç, arabasını kurtarması için traktörünü arkadaşına devretti. Kaza yapan şahıs aracını kurtarmaya çalışırken traktörü de devirince, yardıma çağırdığı arkadaşı traktörün altında kalarak can verdi.

Kaza yapan arkadaşını kurtarmak isterken canından oldu
sivas,,kaza,,traktör,

Sivas'ta arkadaşının yardımına koşan bir vatandaş, acı bir şekilde hayatını kaybetti.

Sivas'ın Sarıyar köyünde meydana gelen kazaya göre; Ali Şahin isimli kişi özel otomobiliyke giderken yolda kaza yaptı. Şahin, yoldan çıkan arabasını kurtarmak için arkadaşı Akay Kara'yı arayıp yardım istedi. Traktörüne atlayıp kaza yerine giden Kara, burada traktörü arkadaşına devretti. 

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI

Ali Şahin şarampole yuvarlanan aracını kurtarmak isterken bu kez de traktörü devirdi. Devrilen traktörün altında kalan arkadaşı Akay Kara olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Şahin ise ambulans ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ekipler kazaya ilişkin inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...