Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2021 20:12

Kaza yapan oğluna tepki gösterdi: Keşke geberseydin

Zonguldak’ta oğlunun kaza yaptığını öğrenen baba herkesi şaşkına çeviren tepki gösterdi. Olay yerine gelen kızgın baba hasar gören otomobili görünce çılgına döndü ve oğluna “Geberseydin keşke” diyerek tepki gösterdi.

Kaza yapan oğluna tepki gösterdi: Keşke geberseydin
kaza,zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ilk olarak duvara ardından beton aydınlatma direğine çarparak yaklaşık 2 metre yükseklikten korkulukları parçalayarak bir evin bahçesine uçtu.  Kazada sürücü yaralanırken ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

HASAR GÖREN OTOMOBİLİ GÖREN BABA SİNİRLENDİ

Kaza haberini alan sürücünün babası hasar gören otomobili görünce sinirlendi. Çevredeki vatandaşların Cana bir şey gelmesin" demesi üzerine baba Çiv, oğluna "Geberseydi keşke” diyerek tepki gösterdi.  Otomobil çekici ile kaldırılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...