Tgrt Haber
26 Aralık 2021 08:57

Kaza yapan yaralıdan gazetecilere: Çek kanka güzel çek

Şile otoyolunda seyir halindeyken makas atan bir aracın çarpması sonucu otomobil içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Çarptıktan sonra kaçan otomobil için çalışma başlatılırken kazanın ardından yaşanan ilginç diyalog kameralara yansıdı.

Kaza yapan yaralıdan gazetecilere: Çek kanka güzel çek
şile,,otoyol,,trafik kazası,,yaralı,

Şile otoyolunda makas atarak ilerleyen bir araç, seyir halindeki başka bir araca çarparak 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazayı görünleyen kameramanlara dönen bir yaralının "Çek kanka güzel çek" demesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

TRAFİK TEK ŞERİT KAPATILDI

Çekmeköy Şile otoyolunda, saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada, Şile otoyolu Şile istikametinde ilerleyen 34 AR 5673 plakalı Sefa Turhan yönetimindeki otomobil seyir halindeyken iddiaya göre, başka bir otomobilin arkadan çarpmasıyla kontrolünü kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Kaza sonrası otomobil içerisinde bulunan sürücü Sefa Turhan ve yolcular Cengiz Ökte, Mert İsmet Kaplan yaralandı. Vatandaşların kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza bölgesinde trafiği tek şerit kapatarak önlem alırken, yaralılar bölgedeki hastaneye sevk edildi.

Kaza yapan yaralıdan gazetecilere: Çek kanka güzel çekKazanın ardından araç hurdaya döndü.

ÇARPAN OTOMOBİL KAÇTI GİTTİ

Olay yerinde kazayı gördüğünü söyleyen Yavuz Ekşi, "Biz arkadaşlarımızla oturuyorduk, 2 otomobil süratli şekilde ilerliyordu. Sol arkadan beyaz bir araç kaza yapan araca çarptı. Daha sonra bu araç buraya çaptı. Aracın içerisinde 3 kişi bulunuyordu. Yardım ettik, şöför bayağı darbe almıştı, burada yardım ettik. Arkadaki arkadaşın da bilinci kapalıydı biraz, ona da yardım ettik. Ambulansı çağırdık. Çarpan otomobil kaçtı gitti." dedi

Yaralılardan biri, polis memuruna kazayı anlattığı sırada kendisini görüntüleyen kamerayı fark etti. Kameraya dönen kazazede "Çek kanka güzel çek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...