Tgrt Haber
29 Ekim 2021 20:20

Kazada ağır yaralanan vatandaş öldü, sürücü tutuklandı

Kocaeli’de 3 aracın karıştığı trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi hayatını kaybederken, alkollü olduğu tespit edilen sürücü ise tutuklandı.

Kazada ağır yaralanan vatandaş öldü, sürücü tutuklandı
Kaza,kocaeli,,kandıra,

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde meydana gelen kazada iddiaya göre alkollü olarak otomobilin direksiyonuna geçen sürücü arazi aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, yine Kandıra istikametine gidin Cafer E. yönetimindeki otomobile çarptı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kazanın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobillerin kullanılmaz hale geldiği kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Yaşa (61), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Erkan S. ise alkollü araç kullanarak ölüme sebebiyet vermekten taburcu olduktan hemen sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...