Tgrt Haber
17 Ekim 2021 14:27

Kazada ölen 4 yaşındaki yeğeninin acısına dayanamadı

İzmir'de bir araç, anne ve biri bebek arabasında bulunan iki çocuğuna çaptı. Kazada 4 yaşındaki kız hayatını kaybederken, taziye sırasında fenalaşarak kalp krizi geçiren küçük kızın teyzesi de kurtarılamadı.

Kazada ölen 4 yaşındaki yeğeninin acısına dayanamadı
kaza,,kalp krizi,,İzmir

İzmir'de 14 Ekim günü meydana gelen olayda, bir otomobil anne ve biri bebek arabasında bulunan iki çocuğuna çaptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan anne ve çocuklarına ilk yardım çevredeki vatandaşlardan geldi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Anne ve çocukları, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebek arabasında bulunan çocuk kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, 4 yaşındaki Hiranur Akdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü İbrahim G. ise aracı bırakıp kaçmaya çalışırken polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

ACILI AİLE İKİNCİ VEFATLA YIKILDI

Küçük kızın cenazesinin defninden sonra taziye sırasında Hiranur’un 31 yaşındaki teyzesi Özlem Demir de üzüntüden kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, acılı aile ikinci vefat haberi ile bir kez daha sarsıldı. Araç sürücüsü İbrahim G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, kaza sonrası vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde araç sürücüsünün rahat tavırları dikkat çekti. 4 yaşındaki Hiranur’un dedesinin Torbalı'nın Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Aydın Ayaydın olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...