Tgrt Haber
08 Ekim 2021 11:49

Kazaya şahit olan 2 genç ölümden saniyelerle kurtuldu

Kırşehir'de bir ambulans ile otomobilin kaza geçirdiği anlara tanık olan 2 kişi, üzerlerine gelen ambulanstan son anda kaçabildiler. O anlar çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kazaya şahit olan 2 genç ölümden saniyelerle kurtuldu
kırşehir,ambulans,kaza

Kırşehir'de ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında olan yayalara olacaktı. Kontrolden çıkan ambulansın kendilerine doğru geldiğini gören iki kişi, aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Merkez ilçeye bağlı Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen kazada, edinilen bilgiye göre bir ambulans, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kaza esnasında kaldırımda bekleyen 2 kişi, kontrolden çıkarak üzerlerine doğru gelen ambulanstan son anda kaçmayı başardı.

Vatandaşların ölümden saniyelerle kurtulduğu kaza ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Kazada yaralanan bir kişi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...