Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2021 10:31

Kazaya sinirlendi! Tamponla şoförü dövdü

İstanbul’da kamyonete arkadan çarpan otomobil sürücüsü sinirlerine hakim olamadı. Ortalığı birbirine katan şahıs tamponla kamyonet şoförüne saldırdı.

Kazaya sinirlendi! Tamponla şoförü dövdü
istanbul,,fatih,,trafik kazası,,tampon,,polis,

İstanbul Fatih’te otomobil kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü ortalığı birbirine kattı. Aracının kırılan tamponuyla kamyonet şoförüne vurdu. Kamyonet sürçüşü dahay yememek için polise sığındı. Olay yerine gelen polis kavgayı büyümeden engelledi.

TAMPONLA ŞOFÖRE SALDIRDI

Kaza dün Fatih Haseki Mahallesi'nde saat 16.15 yaşandı. Virajı dönen bir kamyonete arkadan gelen otomobil çarptı. Otomobilin sürücüsü kazadan sonra sinirlendi. Otomobilinin kırılan ön tamponuyla kamyonet şoförüne vurdu.  Kamyonet sürücüsü ise olay yerine gelen polis ekiplerine sığındı. Polisler tarafları sakinleştirdikten sonra kaza raporu tuttu. Kavga daha fazla büyümeden engellendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...