Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2021 17:36

Kazmayı yanlış yere vurdu: Elektrik hattını patlattı

​Zeytinburnu’nda kanalizasyon için kazı çalışması yapan işçi kazmayı yanlışlıkla elektrik hattına vurmasıyla patlama meydana geldi. Patlamada 1 işçi yaralandı.

Kazmayı yanlış yere vurdu: Elektrik hattını patlattı
Zeytinburnu,kazı,elektrik,patlama

Olay, saat 12:00 sıralarında Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 53. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde apartman sakinlerinin tuttuğu işçiler, kanalizasyon için kazı çalışması yapmaya başladı.

ELEKTRİK KABLOSU PATLADI

Çalışma sırasında yerin altındaki elektrik kablosunda patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlama esnasında çalışma yapan bir işçi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan işçi daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Patlama sonrası polis ekipleri olay yerine güvenlik şerdi çekerek incelemelerde bulundu.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Sokak üzerindeki kanalizasyon çalışması yapıldığı esnada yerin altındaki elektrik kablosunda meydana gelen patlama bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde sokak üzerinde bir işçinin kazma ile kazdığı esnada patlamanın yaşandığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...