Tgrt Haber
02 Ocak 2022 18:25

'Kedilerin derisini yüzdüler' ihbarına giden polis şaşkına döndü

Karaman’da çöp atmaya giden kadın konteynerin içinde deri görünce polise 'kedilerin derisini yüzüp çöpe attılar' ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri yaptıkları incelemede çöp konteynerinde bulunan derilerin, bölgeden geçen avcıların vurduktan sonra derisini yüzdükleri tavşanlara ait olduğunu belirledi.

'Kedilerin derisini yüzdüler' ihbarına giden polis şaşkına döndü
karaman,,tavşan,,kedi,,avcı,,çöp,,konteyner,

Karaman’da bir vatandaşın 'kedilerin derisini yüzüp çöpe attılar' ihbarına giden polis, inceleme yaptığı çöp konteynerinde tavşan derisi ile karşılaştı.

POLİSE İHBARDA BULUNDU

Larende Mahallesi 566 Sokak’ta çöp atmaya giden yaşlı bir kadın, çöp konteynerinin içinde yüzülmüş deriler gördü. Derileri inceleyen yaşlı kadın, kedilerin kesildikten sonra derilerinin yüzülerek çöpe atıldığını düşündü. Bu duruma kızan yaşlı kadın, polisi arayarak ihbarda bulundu.

'Kedilerin derisini yüzdüler' ihbarına giden polis şaşkına döndü

TAVŞAN DERİSİ ÇIKTI

Adrese gelen polis ekipleri çöp konteynerindeki derileri çıkararak inceledi. Ekiplerin yaptığı inceleme ve çevreden yaptığı araştırma sonucunda derilerin, avcılar tarafından vurulduktan sonra derisi yüzülen tavşanlara ait olduğunu tespit etti. Derileri tekrar çöpe atan polis, ardından bölgeden ayrıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...