Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2020 15:10

Kendi kullandığı kamyonun altında kalan genç hayatını kaybetti

Manisa’nın Kula ilçesinde, mola vermek için kamyonundan inen sürücü, bir anda freninin boşaldığı öne sürülen kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Benzin istasyonu önünde meydana gelen feci kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kendi kullandığı kamyonun altında kalan genç hayatını kaybetti
Manisa,,Kula,,trafik kazası,

Saat 11.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu üzerindeki bir benzin istasyonunda, mola vermek için 10 VY 945 plakalı kamyonu ile Kula Küçük Sanayi Sitesi’nin altındaki bir benzinlikte duran Sedat Tosun (27), kardeşi ile birlikte kamyondan indi. Daha sonra Sedat Tosun, freni boşalarak aniden harekete geçen kamyonun altına kaldı.

Kendi kullandığı kamyonun altında kalan genç hayatını kaybetti

Gencin üzerinden geçen kamyon, benzinlik içerisinde bir süre ilerledikten sonra, istasyonunun duvarına çarparak durabildi. Kamyonun altında kalarak ağır yaralanan Tosun, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan genç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Gencin yaşamını yitirdiği haberini alan yakınları ise Kula Devlet Hastanesinde sinir krizi geçirdi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Feci kaza, güvenlik kamerasına yansıdı
Öte yandan meydana gelen feci kaza benzin istasyonunun güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, park halindeki kamyonun bir anda hareket ettiği ve Tosun’un üzerinden geçip benzinlik içerisinde ilerleyerek duvara çarptığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...