Tgrt Haber
30 Eylül 2021 13:18

Kendini arayan adam dünya basınında

Bursa’da kendisini arayan ekiplerin arasında girip kendisi için yapılan arama çalışmalarına katılan Beyhan Mutlu, dünya basında haber oldu. İHA'nın servis ettiği haberi, önde gelen haber siteleri ve ajanslar kullandı.

Kendini arayan adam dünya basınında
Bursa,kayıp,ihbar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde arkadaşları ile alkol aldıktan sonra ormanlık alana giden Beyhan Mutlu, bir süre ortalarda görünmeyince arkadaşları kayıp ihbarında bulundu. İhbar sonrası çevredeki vatandaşlar ve ekipler Beyhan Mutlu’yu aramaya başladı. Ekiplerin adını seslenmesi üzerinde Beyhan Mutlu’nun vatandaşların arasında, arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı. Kimi aradığını bilmeden arama çalışmalarına katılan Mutlu, aranan kişinin kendisini olduğunu öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşandı. 

İLGİNÇ OLAY DÜNYA BASININDA

Beyhan Mutlu uluslararası gazetelerin manşetlerine konu oldu. İngiliz basınında SkyNews haberi, 'Kayıp adam, kendisini arayan arama ekibine katıldı' başlığıyla paylaştı. Haberde, 'Bir ormanda sarhoşken arkadaşlarının yanından ayrılıp kaybolduğu bildirilen Beyhan Mutlu, daha sonra kendisini araması için yetkililere yardım edenlere katıldı.' ifadelerine yer verdi.

Kendini arayan adam dünya basınında

Kendini arayan adam dünya basınında

Kendini arayan adam dünya basınında

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...