Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2021 11:42

Kendisine çarpan otomobil sürücüsünü darp etti

Ümraniye’de seyir halinde olan otomobil sürücüsü dönüş yapacağı sırada direksiyonunu kırınca arkadan gelen motosikletli ile çarpıştı. Düştüğü yerden kalkan motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsünü tekme ve yumruklarla darp etti.

Kendisine çarpan otomobil sürücüsünü darp etti
motosiklet,otomobil

Ümraniye’de geçtiğimiz Cuma günü yolda seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü sinyal vererek sağ tarafa dönmeye çalıştı. O sırada arkasından gelen motosikletliyi fark etmeyen sürücü direksiyonunu kırınca arkadan gelen motosikletli, otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanı etkisiyle yere düşerken, motosikletliyle beraber yol alan diğer motosiklet sürücüleri de olay yerine geldi.

Otomobil sürücüsü ile çarptığı motosikletli arasında burada bir süre tartışma yaşandı. Yere düşen motosiklet sürücüsü otomobil sürücüsüne tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Diğer motosiklet sürücüleri ise olan biteni izledi. O sırada darp edilen kişiye yardım etmek isteyen bir kişiye de motosiklet sürücüleri engel olmaya çalıştı.

Saldırgan motosiklet sürücüsü darp ettiği kişinin otomobiline daha sonra tekme atarak aynasını kırdı.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobil sürücüsü dönmeye çalıştığı sırada arkadan gelen motosikletli otomobile çarpıyor. Yere düşen motosiklet sürücüsü yerden kalkarak otomobil sürücüsünü darp ediyor. Diğer motosikletliler de darp edilen kişiyi kurtarmaya çalışan kişiyi engelliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...