Tgrt Haber
04 Kasım 2021 14:21

Kendisini fuhşa sürükleyen eşini öldürmüştü! Yargıtay Çilem Doğan'ın cezasını onadı

Adana'da şiddet gördüğü eşinin kendisini fuhşa sürüklediğini öne sürerek tabancayla vurup öldüren Çilem Doğan'a verilen 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. 50 bin TL kefaretle 5 yıl önce serbest bırakılan Doğan, verilen kararla yeniden tutuklanarak cezaevine girecek.

Kendisini fuhşa sürükleyen eşini öldürmüştü! Yargıtay Çilem Doğan'ın cezasını onadı
çilem doğan,,yargıtay,,hapis cezası,

Adana'da kendisine şiddet uyguladığı ve fuhşa sürüklediği gerekçesiyle bir çocuğunun babası Hasan Karabulut'u tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan hakkında karar verildi. Yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezasını onayan Yargıtay'ın bu kararı üzerine Doğan, tutuklanarak yeniden cezaevine girecek.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İLE YARGILANDI

30 yaşındaki Çilem Doğan, 2013'te evlendiği 1 çocuğunun babası 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u şiddet gördüğü ve kendisini fuhşa sürüklemek istediği iddiasıyla 8 Temmuz 2015 tarihinde tabancayla vurarak öldürdü.

Kendisini fuhşa sürükleyen eşini öldürmüştü! Yargıtay Çilem Doğan'ın cezasını onadı
Türkiye'de büyük yankı uyandıran Çilem Doğan'ın davasında Yargıtay kararı onadı.

Olaydan sonra tutuklanan Çilem Doğan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tahrik ve iyi hal indirimi' ile 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

50 BİN LİRA KEFARETLE SERBEST KALMIŞTI

Çilem Doğan'ın avukatı İsa Ayanoğlu, müvekkilinin uygun görülecek adli kontrol tedbirleriyle tahliye edilmesi talebinde bulundu. Mahkeme heyeti ise Çilem Doğan'ı 20 Haziran 2016'da görülen duruşmada 50 bin TL kefaretle tahliye etti. Dava ise Yargıtay'a gönderildi.

Kendisini fuhşa sürükleyen eşini öldürmüştü! Yargıtay Çilem Doğan'ın cezasını onadı
Çilem Doğan'ın avukatı yeniden düzeltme talep edeceklerini bildirdi.

5 YIL SONRA YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK

5 yılın ardından bugün Çilem Doğan’ın 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Kararla birlikte Doğan yeniden cezaevine girecek.

Doğan’ın avukatı İsa Ayanoğlu, alınan kararı Ceza Genel Kurulu’na taşıyıp karar düzeltme talep edeceklerini bildirdi. Ayanoğlu, müvekkilinin çok üzgün olduğunu ve bu konuda konuşmak istemediğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...