Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 14:13

Kıbrıs gazisinin acı ölümü: Koyunları uzaklaştırmak isterken kalp krizi geçirdi

Bursa'daki Ulubat Gölü yakınlarında koyunlarını otlatmak isteyen Kıbrıs gazisi Efrahim Güleç, hayvanların ekili alanlara girmesi üzerine onları kovmak için çabalarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kıbrıs gazisinin acı ölümü: Koyunları uzaklaştırmak isterken kalp krizi geçirdi
bursa,,ulubat gölü,,kıbrıs gazisi,,kalp krizi,,koyun,

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Kıbrıs gazisi Efrahim Güleç, Uluabat gölü kıyısında ekili alana girmek isteyen koyunlarını çevirmek isterken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Ayaz Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi 67 yaşındaki Efrahim Güleç, Uluabat Gölü kıyısında ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, Efrahim Güleç, pazartesi akşamı saat 19.00 sıralarında koyunlarını otlatmak için mahallenin Uluabat gölü kenarında bulunan merasına gitti. Bu sırada ekili arazilere zarar vermemesi için dağılan hayvanlarını çevirmek isteyen Güleç, rahatsızlanarak yere yığıldı

DİĞER ÇOBANLAR FARK ETTİ

Bir süre sonra çevredeki diğer çobanlar tarafından yerde hareketsiz yatarken fark edilen Kıbrıs gazisi için sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde, Güleç'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Efrahim Güleç, bugün Ayaz Mahallesi’nde toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...