Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2019 14:25

Kiraya verdiği aracından 1 buçuk aydır haber yok

Siirt’te araç kiralama işiyle uğraşan Ercan Tez, kiraya verdiği 150 bin liralık aracının 1 buçuk aydır kayıp olduğunu belirterek, aracının bulunmasını istedi.

Kiraya verdiği aracından 1 buçuk aydır haber yok
kiralık,,araç,,kayıp,

Oto kiralama işiyle uğraşan Ercan Tez, yaklaşık 1 buçuk ay önce bir müşterisine değeri 150 bin lira olan bir araç verdi. 15 günlük parasını peşin alan Tez, daha sonra müşteriye ulaşamadı.

"KÖTÜ AMAÇLI KULLANILABİLİNİR"

Aracının kötü işlerde kullanıldığından şüphelenen Tez, yetkililerin kendisine yardım edip aracının bulunmasını istiyor. 

Yaklaşık 10 yıldır bu işi yaptığını söyleyen Tez, "Yaklaşık 1 buçuk ay önce bir vatandaş geldi ona araç verdik. 15 günlük aldı, parasını verdi. O günden beri vatandaşa ulaşamıyoruz. Bir haber alamıyoruz, araç şuana kadar kayıp. Aracın kötü amaçlı kullanılacağını düşünüyoruz. Hiçbir ses yok adamdan, ulaşamıyoruz, telefonları kapalı. Emniyete de konuyu bildirdik. Şimdiye kadar herhangi bir sonuç alamadık. Bizim tek korkumuz bu aracın kötü amaçlarla kullanılması, bombalı saldırı olayına karışması veya içine bir şey koyup taşımalarıdır. Bizim tek istediğimiz devletten biran önce bu aracın bulunmasıdır. Aracımızın plakası bellidir. Bunu gören hemen ihbar etsin. Ben savcılığa gittim, suç duyurusunda bulundum. Aracın bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...