Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2020 08:45

Kırıkkale'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Kırıkkale’de kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçerek şehirler arası yolcu otobüsüne çarpması sonucunda 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kırıkkale'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Kırıkkale,,trafik kazası

Kırıkkale'de hafif ticari araç yolcu otobüsüne çarptı. 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Karşı şeride geçerek otobüse çarptı

Sabah 5.30 sıralarında Kırıkkale-Çorum karayolunun 54. kilometresinde, Osman Benli (43) idaresindeki 19 TV 151 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek N.Ç.’nin kullandığı 29 AK 445 plakalı şehirler arası yolcu otobüsüne çarptı.

Hurda yığınına dönen ve tavan kısmı da kopan hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan Halil B. (34) ağır yaralandı.

Yolcular tahliye edildi

Kaza üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan 38 kişinin bulunduğu otobüsteki 3 personel ile 35 yolcu başka bir otobüse tahliye edilerek yoluna devam etti.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı tahkikat sonrası ölen kişinin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

"Şoför kardeşimiz zor kontrol altına aldı"

Kaza anını anlatan otobüs muavini, "Gümüşhane’den Ankara’ya seyahat ederken karşı taraftan gelen araç bizim önümüze geldi. O da kazaya neden oldu. Şoför kardeşimiz zor kontrol altına aldı. Yolcuları diğer otobüse tahliye ettik, 35 kişi vardı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...