Tgrt Haber
11 May 2022 23:45 - Güncelleme : 11 May 2022 23:54

Okulun peteklerini satan öğretmen tutuklandı

Kırıkkale’de eski bir köy okuluna ait 30 bin lira değerindeki kalorifer peteklerini hurdacıya satan öğretmen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Okulun peteklerini satan öğretmen tutuklandı

Kırıkkale’de İl Jandarma Komutanlığı Balışeyh ilçesindeki trafik kontrol noktasında şüphe üzerine bir kamyonet durdurdu. Kamyonet kasasında kalorifer peteklerini fark eden jandarma, çalıntı olduğu şüphesiyle sürücü Y.H. ile yanında bulunan U.H.Y.'yi gözaltına aldı. 

JANDARMANIN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI

Sürücü Y.H. ifadesinde, 42 adet kalorifer peteğini öğretmen D.Ç. ile birlikte Delice ilçesine bağlı Büyükafşar köyündeki eski bir okuldan aldığını ve Keskin ilçesindeki başka bir okula götürdüğünü iddia etti. Şüpheli şahısların ifadesinin ardından gözaltına alınan öğretmen D.Ç. ile Delice Adliyesi'ne sevk edilerek, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Y.H. ve U.H. hakkında da "hırsızlık malı satın almak" suçundan adli işlem yapıldı. Hurdacılara satılan kalorifer peteklerinin ise 30 bin lira değerinde olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...