Tgrt Haber
14 Nisan 2022 21:41 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 23:56

Kırmızı bültenle aranan şahıs çantası yüzünden yakalandı

Muğla’da belediye işçisinin bulduğu ve içinden 12 bin dolar ve 2 bin 400 TL çıkan çantanın kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı çıktı.

Kırmızı bültenle aranan şahıs çantası yüzünden yakalandı

Muğla’nın turizm beldelerinden olan Marmaris’te belediye işçisi 36 yaşındaki Ali Eren parktaki çiçeklerin bakımını yaptığı sırada el çantası buldu. Çantayı açtığında içinde yüklü miktarda para olduğunu gören Eren, örnek bir davranış sergileyerek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, çanta içinde 12 bin 400 dolar ile 2 bin 400 TL, 3 kredi kartı ve kredi kartıyla yapılmış alışveriş fişi olduğunu tespit etti.

BELEDİYE İŞÇİSİNE 400 DOLAR HEDİYE EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından polis ekipleri çantanın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından kısa sürede çantanın sahibine ulaşıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen çantanın sahibi başta Ali Eren ve kendisine ulaşan polislere teşekkür ederken, örnek davranış sergileyen Ali Eren’e 400 dolar hediye etti.

POLİSİN DİKKATI OLAYI AÇIĞA ÇIKARDI

Çantayı teslim almak için karakola gelen şahsın, tedirgin tavırları ise şüphe çekti. Polislerin dikkatinden kaçamayan şahsın, şüpheli tavırlarının ardından yapılan kimlik sorgusunda şüpheli M.O.'nun İsveç’te kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı olduğu ortaya çıktı.

GERÇEK KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Tedirgin davranışlarından dolayı parası teslim edildikten sonra, şüpheli M.O. takibe alındı. Şahsın kırmızı bültenle arandığının tespit edilmesinin ardından şüphelinin kaldığı villaya baskın düzenlendi. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız silah ve havalı tabanca ile birlikte yakalanan M.O.'nun ise gerçek kimliğinin ise R.M. (36) olduğu tespit edildi. Irak doğumlu olduğu tespit edilen M.O. yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırmızı bültenle aranan şahıs çantası yüzünden yakalandı

Kırmızı bültenle aranan şahıs çantası yüzünden yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...