Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 11:19

Kırmızı ışık faciası: Otomobil paramparça oldu, 3 ölü

Bursa'da kırmızı ışıkta geçen otomobille kamyonet çarpıştı. Kazada paramparça olan otomobilde sıkışan 3 genç hayatını kaybetti.

Kırmızı ışık faciası: Otomobil paramparça oldu, 3 ölü
bursa,trafik kazası

Bursa’da kırmızı ışıkta durmayan otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri zamanla yarışarak otomobilde sıkışan yaralıları kurtardı. Ancak hastaneye kaldırılan yaralı gençler hayatını kaybetti.

Feci kaza Mudanya ilçesinde Bursa Asfaltı Güzelyalı Kavşağı'nda yaşandı. Tali yoldan ana yola çıkan Uğur Ç.’nin kullandığı otomobil kırmızı ışıkta durmayınca ana yoldan gelen Yusuf K.’nın kullandığı kamyonet ile çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil trafik lambasına çarptı. Direğe çarpan araç hurdaya dönerken araçtaki 3 genç içeride sıkıştı.

Kırmızı ışık faciası: Otomobil paramparça oldu, 3 ölü

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken yaralıları kurtarmak için zamanla yarışıldı. İtfaiye ekipleri otomobildeki yaralıları çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 35 yaşındaki sürücü Uğur Ç. ve yanında  bulunan 35 yaşındaki arkadaşı Engin D. ile kimliği belirlenemeyen bir erkek hayatını kaybetti. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsün ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kazanın ardından Bursa-Mudanya yolu trafiğe kapatıldı. Olay yeri ekiplerinin incelemelerinden sonra kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılarak yol tekrar araç trafiğine açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...