Tgrt Haber
31 May 2021 18:24

Kısıtlama öncesi İstanbul’da tablo değişmedi

İstanbul'da trafikte son durum...Kısıtlamaya saatler kala İstanbul’da yoğunluk nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu

Kısıtlama öncesi İstanbul’da tablo değişmedi
İstanbul,trafik,,İstanbul trafik,

Gözler Kabine toplantısında çıkacak kararda. Koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21.00’de başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbul’da tablo değişmedi ve trafikte uzun kuyruklar oluştu. İş çıkışı evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar yollarda, duraklarda ve istasyonlarda kalabalık oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün Avrupa-Anadolu geçişleri ile Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu Edirne istikametinde, Ataşehir ile Sancaktepe arasında, D-100 Karayolunda ise Kadıköy-Maltepe arasında trafik sıkışıklığı özlendi.

YÜZDE 63 OLARAK ÖLÇÜLDÜ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikametinde trafik akıcı şekilde seyrederken, Avrupa Yakası'nda D-100 Karayolu Zincirlikuyu-Haliç, Yenibosna-Esenyurt, TEM Otoyolu Kağıthane-Gaziosmanpaşa arasında trafikte yavaşlama görülüyor.İBB'nin mobil uygulamasına göre kent genelindeki trafik yoğunluğu saat 18.10 itibarıyla yüzde 63 olarak ölçüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...