Tgrt Haber
08 May 2020 16:49

Kıskançlık krizine giren şizofren koca 40 yıllık eşini öldürdü

Sivas’ta bir şahıs, 40 yıllık evli olduğu eşini kıskançlık krizine girip öldürdü. Eşini öldüren kocanın şizofren olduğu öğrenildi.

Kıskançlık krizine giren şizofren koca 40 yıllık eşini öldürdü
şizofren,,cinayet

Kent merkezi İnönü Mahallesi'nde bulunan Karanfil Sokak'ta meydana gelen olayda, Fevzi Arbaç (65) 40 yıllık evli olduğu eşini tabanca ile göğüs kısmından yaraladı. İki kurşun isabet eden Münevver Arbaç (59) olay yerinde hayatını kaybetti. Suç aletiyle birlikte evden çıkan Arbaç, girdiği bir markette telefonla polisi arayarak cinayeti ihbar etti. Ardından olay yerine gelen ekiplere teslim oldu.

Cinayet nedeni: Kıskançlık

Çiftin geçtiğimiz yıllarda karşılıklı olarak boşanma dava açtıkları ancak barışarak boşanmaktan vazgeçtikleri ileri sürürdü. Arbaç, polise verdiği ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeni ile işlediğini ileri sürdü. Arbaç’ın psikolojik sorunlarının bulunduğu ve şizofreni rahatsızlığı olduğu belirtildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...