Tgrt Haber
10 Ekim 2021 13:29

İzmir'de vahşet! Kız arkadaşını defalarca bıçaklayıp intihar etti

İzmir'in Buca ilçesinde, kız arkadaşı Sena A.'nın evine giren İlkay A., yanında getirdiği bıçakla genç kadını defalarca bıçakladı. Ardından aynı bıçakla intihar eden İlkay A. hayatını kaybederken Sena A.'nın ise hastanede yaşam mücadelesinin sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de vahşet! Kız arkadaşını defalarca bıçaklayıp intihar etti
bıçaklı saldırı,izmir,buca,kız arkadaş,intihar

İzmir'in Buca ilçesinde, kız arkadaşı olduğu öne sürülen kadının evine giren İlkay A., aralarında çıkan tartışmanın ardından genç kadını defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Ardından aynı bıçakla kendi yaşamına son veren İlkay A.'nın yaraladığı kadının durumunun ağır olduğu ve hastanede tedaviye alındığı öğrenildi. 

Saat 10.00 sıralarında, Atatürk Mahallesi 220 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda, iddiaya göre 25 yaşındaki İlkay A., kız arkadaşı olduğu öne sürülen 24 yaşındaki Sena A.'nın evine gitti. Burada Sena A. ile tartışmaya başlayan İlkay A., tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine yanında getirdiği bıçağı genç kadının vücuduna saplamaya başladı.

ZANLI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kız arkadaşını bıçakladıktan sonra aynı bıçakla kendisini de yaralayan İlkay A., kanlar içerisinde yere yığıldı. Çığlık seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekiplerinin yaptığı incelemede iki kişinin de yerde hareketsiz yattığı görülürken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede İlkay A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

GENÇ KADININ DURUMU AĞIR

Olayda vücudunun değişik yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandığı belirlenen Sena A. ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Genç kadının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın yaşandığı bina ve çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri incelemelerde bulundu. İlkay A.'nın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...