Tgrt Haber
28 Ekim 2021 11:34

Kız arkadaşını öldürdü, cesedi taksiyle emniyete götürdü

Türkiye Şebnem Şirin'in hunharca katledilişini konuşurken Kocaeli’nde bir kadın daha öldürüldü. Üstelik katil zanlısı o kadar cüretkardı ki, öldürdüğü kız arkadaşı Seyhan Gözer'i taksiyle emniyete götürüp teslim oldu.

Kız arkadaşını öldürdü, cesedi taksiyle emniyete götürdü
kocaeli,kadın cinayeti,ölüm,Seyhan Gözer,şebnem şirin

Ne yapılırsa yapılsın bir türlü önüne geçilemeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kocaeli’nde kız arkadaşını silahla vurup öldüren şahıs cesedi taksiyle emniyet müdürlüğü binasına götürüp teslim oldu.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ, TAKSİYLE EMNİYETE GÖTÜRDÜ

Kan donduran olay Gölcük ilçesinde yaşandı. 23 yaşındaki Ali Akbaba sevgilisi Seyhan Gözer'i bir taksiye bindirip ormanlık alana götürdü. İkili arasında tartışma çıktı. Öfkelenen Akbaba kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Ardından geldiği taksiciyi tehdit ederek, cesedi taksinin arka tarafına koyarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Polis ekiplerine kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyip teslim oldu.

Kız arkadaşını öldürdü, cesedi taksiyle emniyete götürdü

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. 23 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Zanlı gözaltına alınırken emniyet bahçesinde şerit çekilerek güvenlik bariyeri oluşturuldu.

Kız arkadaşını öldürdü, cesedi taksiyle emniyete götürdü

Geçtiğimiz gün Denizli’de üniversite öğrencisi Şebnem Şirin, sevgilisi tarafından boğazından bıçaklayarak katledilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...