Tgrt Haber
14 Haziran 2021 11:15

Kız arkadaşıyla seyir halindeyken motorda yer değiştirdi

Kağıthane’de sosyal medya fenomeni Ömer Çetin, izlenme uğruna motosikletiyle trafikte seyrettiği sırada kız arkadaşıyla yer değiştirdi.

Kız arkadaşıyla seyir halindeyken motorda yer değiştirdi
Kağıthane,Ömer Çetin,motosiklet,

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Ömer Çetin kız arkadaşını arkasına aldıktan sonra motosikletiyle seyretmeye başladı. Genç fenomen bir süre sonra cadde üzerinde giderken kız arkadaşıyla yer değiştirdi. Yaptığı tehlikeli hareketi sosyal medya üzerinden paylaşan Çetin’e tepkiler geldi. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalar neticesinde Çetin’in kullandığı motosikletin plakasını öğrendi. Bunun üzerine şahsın adresini tespit eden ekipler evine gitti ama Çetin’e ulaşamadı.

TRAFİK UYGULAMASINDA YAKALANDI

Kağıthane’de rutin uygulama sırasında motosikleti fark eden polis ekipleri Çetin’i durdurdu. Bunun üzerine motosikletten indirilen şahsa trafik ekipleri tarafından trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle idari para cezası uygulandı. Olay sonrası Ömer Çetin, “Biz anı olarak bir video çekelim istedik. Gizli kalacaktı ancak arkadaşım videoyu paylaşmış. Bu nedenle benim tahmin ettiğimden daha fazla izlendi. Polis ekipleri de bu yüzden beni arıyormuş. Bugüne nasip oldu, yakalandık. Ama tabi ki, yaptığım hareketten dolayı gerçekten pişmanım. Böyle görünmek istemezdim, trafiği tehlikeye atacak bir insan değilim. Tabi ki pişmanım. Hatalı olduğum için cezai işlem uygulandı. Mecbur cezayı yedik” ifadelerini kullandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...