Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 00:35

Kız arkadaşıyla yasak bölgede yakalanan Yunan polis serbest bırakıldı

Kız arkadaşıyla geldiği Edirne'de yasak bölgeye giren Yunan Polis, askeri birlikler tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi. Mahkemeye çıkarılan Yunan polis ve kız arkadaşı yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Kız arkadaşıyla yasak bölgede yakalanan Yunan polis serbest bırakıldı
yunanistan,,edirne,,yasak bölge,,polis,,jandarma,

Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra gözaltına alınan Yunanistan uyruklu 2 kişi, yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

YASAK BÖLGEYE GİRDİLER

Özel aracıyla Edirne'ye kız arkadaşıyla gelen Valasoudis Manolis isimli Yunan polis, kenti bir süre gezdikten sonra Doyran köyündeki sınırda askeri bölgeye girdi. Askeri bölgede 2 kişinin olduğunu fark eden askeri birlikler, her iki şahsı da gözaltına alındı. Her iki şahıs jandarmaya teslim edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Yunan Polis ve kız jandarmadaki sorgulamalarının ardından Edirne Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Her iki şahsın cep telefonları ve dijital materyalleri de incelemeye alındı. Adliyeyede mahkemeye çıkarılan her iki şahıs salıverildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...