Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2021 22:48

Kız isteme kavgasında kan aktı

Denizli’de kız isteme nedeniyle çıkan kavgada kan aktı. Konuşmaya giden 2 kardeş, kızın babasını ve 2 kişiyi bıçakladı. Bıçakla yaralanan baba kaçmaya çalışan 2 kardeşi silahla yaralarken, 1 kişi hayatını kaybetti.

Kız isteme kavgasında kan aktı
Denizli,kız isteme,

Denizli’de kız isteme kavgasında kan aktı. Edinilen bilgilere göre, Zeynel K’nın kızını istemeyen İsmail Yalmaz, kardeşi M.Y. ile konuşmaya gitti. Tarlada Zeynel K., İ.K., S.K. ve İsmail Yalmaz ile kardeşi M.Y., sözlü olarak tartışmaya başladı.  Tartışma kavgaya dönüştü ve kan aktı. İsmail Yalmaz yanında bulundurduğu bıçak ile Zeynel K., İ.K. ve S.K’yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

3 kişiyi bıçakladı, kaçmaya çalışırken de silahla yaralandı
Bıçakla 3 kişiyi yaralayan İsmail Yalmaz ve kardeşi M.Y., olay yerinden kaçmaya çalıştığı sırada kızını istedikleri baba Zeynel K’da yanında bulundurduğu silahla yaralandı. Silahla ağır yaralanan İsmail Yalmaz hayatını kaybederken, kardeşi yaralı olarak kaçtı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Bıçakla yaralanan 3 kişi çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden yaralı olarak kaçan M.Y. ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...