Tgrt Haber
18 Eylül 2021 15:31

Klimayla birlikte aşağı düştü! Yaşlı kadın son anda kurtuldu

İstanbul’da klima montajı yapan Hamit Çetin, dengesini kaybederek klima ile beraber aşağıya düştü. O esnada yoldan geçmekte olan yaşlı kadın son anda kenara çekilerek kazadan kurtuldu.

Klimayla birlikte aşağı düştü! Yaşlı kadın son anda kurtuldu
İstanbul,klima,

İstanbul’un Fatih ilçesinde meydana gelen trajik kazada klima montajı yapan Hamit Çetin, dengesini kaybederek klima ile beraber aşağıya düştü. O esnada yoldan geçmekte olan kadın son anda kenara çekilerek yukarıdan düşen Çetin’in altında kalmaktan kurtuldu. İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı vatandaş hastaneye kaldırılırken tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar aynı zamanda 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Çetin’i, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Çetin’in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...