Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2021 12:19

Kocası tarafından öldürülen kadın gözyaşları içerisinde defnedildi

Sivas’ta kocası tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen 8 çocuk annesi Mevlüde Parlaki, yakınlarının gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Kocası tarafından öldürülen kadın gözyaşları içerisinde defnedildi
Kadın,,Cinayet,,Gözyaşı,,Defnedildi,

Olay geçtiğimiz günlerde kent merkezi Karşıyaka Mahallesi'nde tek katlı bir evde meydana geldi. 60 yaşındaki Rahmi Parlak ve 60 yaşındaki Mevlüde Parlak çifti, iftar öncesinde "yemek yapma" meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma esnasında Rahmi Parlak, 8 çocuğunun annesini bıçakladı. Göğüs ve sırt kısmından toplam 4 bıçak darbesi alan kadın hayatını kaybetti. Rahmi Parlak ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Feci şekilde can veren Mevlüde Parlak için bugün cenaze töreni düzenlendi. Yukarı Tekke Mezarlığı'nda düzenlen törene Parlak’ın çocukları ve yakınları katıldı. Parlak ,cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde sıra mezarlığına defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...