Tgrt Haber
05 Ocak 2022 07:54

Kendine şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürdü

Konya’da bir kadın kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Kendine şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürdü
konya,,cinayet,

Konya’da 52 yaşındaki kadın kendisine ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü kocasını, çıkan tartışmada kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay, Beyşehir’in merkez Hamidiye Mahallesi Yeşilyurt semtinde iki katlı müstakil evin birinci katında yaşandı. İddiaya göre, 52 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Fatma K., alkollü olarak eve gelen, işsiz olduğu öğrenilen, şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve kendisine ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü 48 yaşındaki eşi Mustafa Koç ile çocuklarının gözü önünde tartışmaya başladı.

EŞİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Fatma K., tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan ekmek bıçağını eline alarak çıkan arbedede eşini göğsünden bıçakladı. Olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde bıçağın Mustafa Koç’un kalbine isabet ettiği ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Kendine şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürdü

TESLİM OLDU

Fatma K. olayın ardından polise teslim olarak gözaltına alındı. Olay yeri ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Mustafa Koç’un cenazesi otopsi yapılmak hastane morguna kaldırıldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen cinayet zanlısı Fatma K., gazetecilerin olaya ilişkin sorularını cevapsız bıraktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...