Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 09:32

Kocasını öldü sanan kadın ambulansın peşine koştu

​Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında iki aracın kavşakta çarpışması sonucu 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası eşini öldü sanan kadın ambulansın peşine koştu.

Kocasını öldü sanan kadın ambulansın peşine koştu
kaza,,ambulans,,​Erzurum,,trafik,

Dün öğle saatlerinde Erzurum Şehir Hastanesi önünde bulunan kavşakta meydana gelen kazada kavşaktan sola dönmek isteyen sürücü başka bir araçla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 34 KB 9646 plakalı araçtaki M.K., Ş.K., U.K.(7), Z.K.(2) ve 25 LU 174 plakalı araçtaki H.K. hafif şekilde yaralandı.

EŞİNİ ÖLDÜ SANAN KADIN AMBULANSIN PEŞİNDEN KOŞTU

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada H.K.'nın kaza yaptığını gören eşi ise kocasını öldü sanıp ambulansın peşinden koşmaya başladı. Ambulansın penceresinden eşinin iyi olduğunu gören kadın güçlükle sakinleşti.

Kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Öte yandan kavşağın çevresinde bulunan iş yerleri sahipleri ise olay yerinden çok fazla kaza olduğunu bu yüzden kavşağa trafik ışıkları yapılmasını istediklerini söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...