Tgrt Haber
13 Eylül 2021 12:41

Koltuk değnekli torbacı kadın yakalandı

İstanbul’da polis ekipleri, bir süredir peşinde oldukları cezaevi firarisi koltuk değnekli kadın torbacıyı evine düzenledikleri operasyonla kıskıvrak yakaladı.

Koltuk değnekli torbacı kadın yakalandı
torbacı,Kağıthane

İstanbul Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir süredir peşinde oldukları koltuk değneği kullanan cezaevi firarisi kadın bir torbacının sokakta uyuşturucu madde sattığı ihbarını aldı. İhbar sonrası polis ekipleri kadının yanına gelen bir şahsa para karşılığında uyuşturucu madde verdiğini gördü. Bunun üzerine polis ekipleri, uyuşturucuyu satın alan 41 yaşındaki Evren Ç.’yi yakaladı. Yakalanan kadın gözaltına alındı. 

EVİNE POLİS BASKINI DÜZENLENDİ

Çalışmalar kapsamında kadını takibe devam eden Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kadının Menzil Sokak üzerindeki bir binanın önünde oturduğunu gördü. Binanın ikinci katında oturduğu tespit de edilen kadının yanına giden polis ekipleri, üst aramasını yaptığı esnada iki parça madde ve paraları yere attı. Emniyette 9 farklı suçtan kaydı bulunan cezaevi firarisi Tülay T.’nin gözaltına alınmasının ardından polis ekipleri, koçbaşıyla kapısını kırarak daireye baskın düzenledi. 

8 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU

Öte yandan, gözaltına alınan torbacı Tülay T.’nin 8 farklı suçtan mahkemece aranmasının olduğu ve 8 yıl 4 ay ise kesilmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Ele geçirilen malzemelerle birlikte Sadabad Polis Merkezi Amirliğine teslim edilen Tülay T. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evren Ç. ise “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...