Tgrt Haber
07 Ocak 2019 15:38

Koluna kemer bağlı halde ölü bulundu

Antalya'da Zinar Başaran (30), molozların döküldüğü alanda ölü bulundu. İlk incelemede aşırı doz uyuşturucudan yaşamını yitirdiği belirlenen Başaran'ın, sosyal paylaşım sitesindeki profilinde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın fotoğrafını kullandığı görüldü.

Koluna kemer bağlı halde ölü bulundu
antalya,,uyuşturucu,

Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi’ndeki boşluk bir alanda hareketsiz bir şahsın yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

ALMANYA'DAN GELMİŞ

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, 30 yaşındaki Zinar Başaran olarak tespit ettiği şahsın cesedi üzerinde yaptığı çalışmada, kolunda pantolon kemerinin takılı olduğunu belirledi. Bir süre önce Almanya’dan Antalya’ya geldiği belirtilen Zinar Başaran'ın, cansız bedeni, yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Koluna kemer bağlı halde ölü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...