Tgrt Haber
13 Haziran 2022 19:37 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 19:54

Görüntülü konuşurken soyulduğunu telefondan gördü! Çığlık atarak hırsızların peşine verdi

Tekirdağ’da bir kişi balkonda görüntülü konuştuğu sırada motosikletinin çalındığını telefonun ekranından gördü. Hırsızları gören adam ‘imdat’ çığlığı atarak peşlerinden koştu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Görüntülü konuşurken soyulduğunu telefondan gördü! Çığlık atarak hırsızların peşine verdi
Hırsız,Soygun,Tekirdağ,Motosiklet

Komedi filmlerinde rastlanacak olay Tekirdağ’da yaşandı. Balkonda görüntülü konuşma yapan Zeki Sertbaş, hırsızların park halindeki motosikletini çaldığını telefonun ekranından gördü. Sertbaş, talihsiz tesadüf üzerine görüntülü aramayı sonlandırarak, imdat çığlığı atarak hırsızların peşine düştü.  Çalınmak istenen motosiklet ise devriye atan polisin dikkati sayesinde hırsızlardan kurtarıldı.

Motosikleti yürüterek çaldığı iddia edilen şüpheliler, yaklaşık 500 metre sonra Cemaliye Mahallesi Acı Çeşme Sokak üzerinde tesadüfen devriye görevi yürüten polis aracını görünce motosikleti bırakıp kaçtı. Polis tarafından plakadan araç sahibine ulaşılınca motosikletin çalındığı ortaya çıktı.

“ALLAH RAZI OLSUN POLİSİMİZDEN”

Polise minnettar olduklarını ifade eden Zeki Sertbaş, “Görüntülü konuşma yapıyorduk ve bu sırada telefonunun ön kamerasından motosikletin kaçırıldığını gördük. Hemen peşine düştük ama izlerini kaybettik. Sonra telefon gelince polisin motoru kurtardığını duyduk. Allah razı olsun polisimizden. Onlar bizim canımız, ciğerimiz, hepsine minnettarız” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...