Tgrt Haber
31 Aralık 2021 09:04

Komiserden İHA muhabirine tehdit: Yarın görüşürüz

Kırıkkale'de bir trafik kazasının ardından yol temizliği yapan iki işçi, başka bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Dakikalar sonra ikinci kazanın meydana geldiği yerde görüntü almak isteyen muhabire ise bölgedeki komiser tepki gösterdi.

Komiserden İHA muhabirine tehdit: Yarın görüşürüz
kırıkkale,muhabir,komiser,tehdit,basın mensubu

Kırıkkale'de bir trafik kazasının ardından yolda temizlik çalışması yapan işçiler, otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza yerinde muhabirin görüntü almasına engel olmak isteyen bir komiser ise 'Polisin işini yapmasını engelleyen basın mensubu! Yarın görüşürüz" diyerek muhabiri tehdit etti. Geçtiğimiz günlerde Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine attığı tokat ve TOGG görevlisinin aracın kapağını açan muhabire uyarısının ardından bu kez de komiserin bir basın mensubunu tehdit etmesi, birçok kesimin tepkisini çekti.

Komiserden İHA muhabirine tehdit: Yarın görüşürüz
Kazada bir araç ağır hasar aldı.

DAKİKALAR İÇİNDE İKİNCİ KAZA

Kırıkkale-Kırşehir kara yolu üzerindeki kilit kavşakta gece saatlerinde yarım saat arayla iki ayrı trafik kazası meydana geldi. İ.K. idaresindeki 34 VH 5460 plakalı otomobil, virajı alamayıp takla atarak ters devrildi. Maddi hasarın oluştuğu otomobilden 2 kişi yara almadan kurtuldu. Aradan yarım saat sonra yine aynı noktadan virajı alamayıp kaza yapan S.B. idaresindeki 71 ACH 344 plakalı otomobil ise yol temizliği çalışması yapan 2 işçiye çarptı.

Komiserden İHA muhabirine tehdit: Yarın görüşürüz
Komiser önce kameraya çekti, ardından tehdit etti.

MUHABİRE ENGEL OLDU

Kazada yaralanan 27 yaşındaki Uğurcan Atar ve 32 yaşındaki Ahmet Şimşek ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazanın olduğu bölgede bulunan bir komiser ise İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

"YARIN GÖRÜŞÜRÜZ"

Kaza alanında muhabirin görüntü almasını engelleyen komiser, cep telefonu ile kameraya çekerek, "Polisin iş yapmasını engelleyen basın mensubu" dedi. Kamerasını kapattıktan sonra da "Tamam oldu mu şimdi? Yarın görüşürüz" sözleriyle tehdit etti.

Komiserden İHA muhabirine tehdit: Yarın görüşürüz

Maddi hasarın oluştuğu iki otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Araç trafiğinin akışı ise yeniden sağlandı.

MUHARREM SARIKAYA'DAN ÇİRKİN SALDIRI

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken Sarıkaya'nın saldırısı büyük tepki çekti. Fatma Şahin'in yayın devam ettiği için tepki göstermediği görüldü.

TOGG GÖREVLİSİNDEN MUHABİRE AŞIRI TEPKİ

TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında çalışmalar son hızla devam ediyor. Üretimi yapılan aracı TGRT canlı yayınında tanıtan İhlas Haber Ajansı muhabiri Uğur Uslubaş ise TOGG görevlilerinin beklenmedik tepkisiyle karşılaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...