Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 09:07

Kontrolden çıkan otomobil trafik polisi ve motosiklete çarptı

Samsun'da otomobilin kontrolden çıkarak yaya trafik polisi ve motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve yolcusu hayatını kaybederken, trafik polisi yaralandı.

Kontrolden çıkan otomobil trafik polisi ve motosiklete çarptı
Samsun,,trafik kazası

Samsun'un İlkadım ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, bir polis memuru yaralandı.

POLİS MEMURU VE MOTOSİKLETE ÇARPTI

Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gece saat 00.15 sıralarında, Barış Çakır idaresindeki W 42709 F idaresindeki Avusturya plakalı otomobil, radar uygulaması yapmak için hazırlık yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Emrah Altunsoy ile Murat Uzan yönetimindeki 55 AEB 405 plakalı motosiklete çarptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Kazada motosiklet sürücüsü Murat Uzan (42) olay yerinde, motosiklette yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Burkay Kurt (19) ise kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan trafik polisi Emrah Altunsoy ise 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...